foto

Lori Tan Chinn

  • nar. 7.7.1948 (72 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chloe and Theo
2013 Nejlepší recept
2008 Kytara
2007 Year of the Fish
2004 From Other Worlds
2001 Jižní Pacifik (TV film)
1999 Mickovy modré oči
1996 Výkupné
1995 Život v oblouznění
1992 Konkurenti
1991 A co Bob?
1990 Dvanáctá vražda (TV film)
1989 Ďáblice
1985 Brass (TV film)
1982 Autor! Autor!

TV seriály

2020 Awkwafina Is Nora from Queens (TV seriál)
2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Svírání (S05E09)
Zpívej, Bílá Effie (S05E05)
další epizody (6)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Ty hajzle (S04E06)
Doktor psycho (S04E04)
Pevné tělo (S04E01)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Kde mám drejdl? (S03E09)
další epizody (8)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Změna (S02E12)
A nakonec pizza (S02E06)
Snadná kořist (S02E05)
další epizody (4)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Vysoké citlivky (S01E11)
Krvavá kobliha (S01E07)
další epizody (5)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Line (E09)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Milenec nejlepšího přítele (S04E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
High & Low (S10E22)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1990 Roseanne (TV seriál)
Happy Birthday (S02E24)
Fender Bender (S02E21)
I'm Hungry (S02E18)
další epizody (4)
1987 Mathnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky