foto

Gareth Thomas

  • nar. 12.2.1945
    Wales, Velká Británie
  • zem. 13.4.2016 (71 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Made in Romania
2004 Taggart: Světci a hříšníci (TV film)
1998 Merlin: Čarodějův učeň (TV film)
1996 Malá čarodějka (TV film)
1993 Spoutaná láska
1992 Vodní země
1981 Peter and Paul (TV film)
1976 Caesar and Cleopatra (TV film)
1974 Ohrožení Britannicu
1973 Si può essere più bastardi dell'ispettore Cliff?
1972 Pebble Mill at One
The Ragman's Daughter
1967 Pět milionů let k Zemi

TV seriály

2009 Personal Affairs (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2006 Torchwood (TV seriál)
Ghost Machine (S01E03)
2005 Distant Shores (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Chelworth (TV seriál)
We Are Seven (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Colonel's Lady (S09E02)
1987 Knights of God (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Morgan's Boy (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Námořní smlouva (S01E03)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1982 The Bell (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Children of the Stones (TV seriál)
Fathers and Families (TV seriál)
Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
How Green Was My Valley (TV seriál)
Shadows (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
No Exit (TV seriál)
The Sextet (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

1998 Top Ten (TV seriál)
1977 Everyman (TV seriál)

TV pořady

1997 Space Cadets (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace