foto

David Hackl

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Saw 3D (2010)

    - Na místo původně avizovaného Davida Hackla, režiséra Saw 5 (2008), byl pár dní před zahájením natáčení na jeho post dosazen Kevin Greutert, režisér Saw VI (2009). (MovieKings)

Scénografická filmografie

Filmy

2012 The Barrens
2008 Repo: Genetická opera!
Vikingové II
2007 Saw 4
2006 Saw 3
Vlci
2005 Saw 2
2004 Vrah od Green River (TV film)
Vykoupení (TV film)
2002 Robopes (TV film)
2001 ClubLand (TV film)
Zebra Lounge (TV film)
1998 Jerry & Tom

TV seriály

2014 Kurýr (TV seriál)
End Game (S02E12)
Sixteen Hands (S02E11)
Chimera (S02E10)
další epizody (4)
2013 Cracked (TV seriál)
2004 The Grid (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Daughter of the Wolf
2015 Grizzly zabiják
Pod vysokým napětím
2008 Saw 5

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2014 Nikde není úniku (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Why Horror?

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace