foto

Frank Mills

  • nar. 1929
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Oliver Twist
2003 Wondrous Oblivion
2002 Alias Albert Walker
Mrs Caldicot's Cabbage War
2001 Bodywork
The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
1998 Kmen
1995 The Young Poisoner's Handbook
1993 Closing Numbers
1987 Bellman and True
1985 Miss Marple: A Pocket Full of Rye (TV film)
Parker
1984 Závod se smrtí
1983 Flying Into the Wind (TV film)
1982 Misionář
Svědek pro obžalobu (TV film)
The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1980 Hra s diamanty
1979 An Honourable Retirement (TV film)
1977 The Glitterball
1975 Three Men in a Boat (TV film)
1974 The Treasure of Abbot Thomas (TV film)

TV seriály

2009 Minder (TV seriál)
2008 The Palace (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Venkovský život (S09E06)
Na nesprávné stopě (S09E04)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 The Gambling Man (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 Hope It Rains (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Kinsey (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
South of the Border (TV seriál)
The Franchise Affair (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Farrington of the F.O. (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1982 Squadron (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Out (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Tycoon (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
Jubilee (TV seriál)
Out of Bounds (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Killers (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
The Crezz (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
North & South (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
Sam (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Hine (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Taxi! (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace