foto

Andrea Bogart

  • nar. 1.6.1977 (40 let)
    Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka Andrea Bogart sa narodila v meste Saint Charles v americkom štáte Missouri. Vo svojom rodisku navštevovala aj miestnu univerzitu. Jej láska k herectvu a tancu ju doviedla až pred objektívy fotoaparátov a neskôr aj pred kameru.

Herectvu sa oficiálne venuje od roku 2001. Úspešnou je aj vo sfére reklamy. Spolupracovala s rôznymi svetoznámymi značkami ako Cadillac, Electrolux, Taco Bell, AT&T či Nike. Objavila sa aj v jednej z najsledovanejších a najdrahších reklám, ktoré sa vysielajú v USA, a to počas zápasu legendárneho Super Bowlu.

Andreu je možné vidieť aj vo viacerých videoklipoch, napr. od Mobyho či Marca Anthonyho. Na nedostatok príležitostí sa sťažovať nemôže. Okrem filmovej tvorby sa svetlovlasá Američanka venuje predovšetkým televíznym seriálom, ktoré sú však v našich končinách menej známymi.

K tejto herečke, ktorá žije v súčasnej dobe v meste Los Angeles, je ešte možno spomenúť fakt, že rovnako ako aj iné známe osobnosti, má aj ona svoju vlastnú webovú stránku.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wrong Neighbor (TV film)
2015 Wingman Inc.
2014 Back in the Day
2013 Vedlejší účinky
2012 Caller ID
Life's an Itch
2009 Action Hero's Guide to Saving Lives, The
Ready or Not
2008 Something's Wrong in Kansas
2006 Dark Ride
Greed
2004 Last Run, The
2003 DarkWolf
2002 Pán převleků

TV seriály

2017 Snowfall (TV seriál)
2016 Lucifer (TV seriál)
Trip to Stabby Town (S02E08)
2014 Stalker (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Rodef (S02E11)
Viagra (S02E06)
Irské jaro (S02E05)
další epizody (5)
2012 The Flip Side (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední hřebíček (S03E15)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nejdražší maminka (S08E22)
2006 My Boys (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace