foto

Bridget White

  • nar. Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Benji the Dove
Fair Market Value
2016 Temná přísaha (TV film)
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2011 Oliver's Ghost (TV film)
2009 Embalmer, The
Svazující tajemství (TV film)
2008 $5 a Day
Učebnice smrti (TV film)
2007 Božský Evan
2004 Přítel pod stromečkem (TV film)
2003 Ledový zásah (TV film)
2000 Michael Angel
1999 Lucid Days In Hell
1996 Childhood's End

TV seriály

2016 Jak prosté (TV seriál)
Vražda ve hvězdách (S05E04)
2010 Médium (TV seriál)
Psych (S06E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rána sekyrou (S08E17)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Folsom Prison Blues (S02E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Padlé idoly (S07E17)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Narozeninové večírky pro Rory (S01E06)
Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kdo truchlí pro Morna? (S06E12)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace