foto

Nick Borgani

  • nar. 6.9.1904
    Bari, Puglia, Itálie
  • zem. 11.3.1987 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Love Boat II, The (TV film)
Závrať naruby
1976 Futureworld
1974 Ohnivá sedla
1972 Co dál, doktore?
1968 Muži na hranici
1967 Divorce American Style
Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Masakr na svatého Valentýna
1966 Johnny Reno
Náš muž Flint
Povznesen nad pomstu
The Oscar
1965 Black Spurs
Jak zabít svou ženu
Manželství na druhý pokus
Synanon
1964 Fanfare for a Death Scene (TV film)
He Rides Tall
Looking for Love
Ten nejlepší
The Unsinkable Molly Brown
Where Love Has Gone
1963 Gunfight at Comanche Creek
Johnny Cool
My Six Loves
Tátovy nápady
1962 Pigeon That Took Rome, The
1960 G.I. Blues
Heller in Pink Tights
One Foot in Hell
1959 Poslední vlak z Gun Hillu
Rio Bravo
The FBI Story
The Hangman
The Young Land
1958 Showdown at Boot Hill
The Black Orchid
1957 Přítel Joey
Sladká vůně úspěchu
The Buster Keaton Story
1956 Flight to Hong Kong
Hollywood or Bust
Nejrychlejší střelec
Přesvedčení
The Naked Hills
1954 Okno do dvora
1953 Flight to Tangier
Lili
Ma and Pa Kettle on Vacation
Off Limits
Pony Express
Sangaree
The Stars Are Singing
Those Redheads from Seattle
Tropic Zone
1952 April in Paris
Carrie
Hellgate
Something to Live For
1951 Redhead and the Cowboy, The
The Last Outpost
1950 Buccaneer's Girl
Copper Canyon
September Affair
The Baron of Arizona
1949 Canadian Pacific
House of Strangers
The Great Sinner
1948 Casbah
1947 Fiesta
1946 Noc v Casablance
1944 The Conspirators
1940 Murder Over New York
The Mummy's Hand
1939 Mr. Moto in Danger Island

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace