foto

Kris Iyer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 In a Dark Place
2001 Resolution
1998 High Freakquency
Some Girl
1996 She Cried No (TV film)

TV seriály

2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Velký ptáci, pavouci a máma (S05E01)
Nejsem starý (S04E16)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Snědli jsme hamburgery, máme čepice (S01E17)
2002 MDs (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Election Night (S04E07)
2001 Philly (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
For Your Love (TV seriál)
Mowgli: The New Adventures of the Jungle Book (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace