foto

Wojciech Duryasz

  • nar. 23.4.1940 (79 let)
    Stanisławów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Klér
2017 Na układy nie ma rady
2000 Poslední mise
1999 Prawo ojca
1996 Młode wilki

TV seriály

2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Nowe życie (S05E09)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Jego ostatnia niedziela (S08E09)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (25)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Spotkania (S01E10)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Ciri (E13)
Člověk - první setkání (E03)
Učednická léta (E02)
další epizody (4)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Zrada (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky