foto

Wojciech Duryasz

  • nar. 23.4.1940 (80 let)
    Stanisławów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pewnego razu w ogródkach działkowych
2018 Klér
2017 Na układy nie ma rady
2001 Zaklínač
2000 Poslední mise
1999 Prawo ojca
1996 Młode wilki

TV seriály

2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Nowe życie (S05E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica spowiedzi (S21E11)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Jego ostatnia niedziela (S08E09)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wypadek (S11E07)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Festyn (S09E03)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (25)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zanim będzie za późno (S13E23)
Diagnoza: Samotność (S13E22)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Szczerość w rodzinie (E06)
Usta usta (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2009 Przystań (TV seriál)
Spóźnieni kochankowie (E05)
2008 Agentki (TV seriál)
Emerytura czyli Seks Bomba (E01)
Czas honoru (TV seriál)
Spotkania (S01E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Szantaż (S01E10)
2007 Ekipa (TV seriál)
Powołanie (E12)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Kryminalni (TV seriál)
Eksperyment (S06E08)
2006 Mrok (TV seriál)
Król życia (E07)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nie wszystko da się kupić (S08E27)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Okazja (TV seriál)
Manewry miłosne (E18)
Trzecia płeć (E11)
U siedmiu diabłów (E06)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Syn marnotrawny, cz. 2 (S03E10)
Syn marnotrawny, cz. 1 (S03E09)
Mezalians, cz. 1 (S03E07)
další epizody (6)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Swaty (S02E16)
Córeczka (S02E14)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Ciri (E13)
Člověk - první setkání (E03)
Učednická léta (E02)
další epizody (4)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Zrada (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky