foto

Sonia Bohosiewicz

  • nar. 9.12.1975 (43 let)
    Těšín, Těšínsko, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Czarny Mercedes
Proceder
2018 7 uczuć
Narzeczony na niby
2017 Po prostu przyjaźń
2015 Excentrici
Hiszpanka
Paničky Dulské
2014 Bohové
Fotograf
Občan
Polskie gówno
2013 Był sobie dzieciak
Podejrzani zakochani
Polská sibiriáda
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Kac Wawa
Štvanice
2011 80 milionů
Wojna żeńsko-męska
2010 Laura (TV film)
Mała matura 1947
Naverbovaná láska
2009 Balladyna
Miłość na wybiegu
Nula
Červená a bílá
2008 Jak żyć?
Jeszcze nie wieczór
2007 Rezervace
2005 Zakochany Anioł
2003 Show
2002 Az utolsó blues
1994 Seznam cizoložnic

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (10)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (24)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (10)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
Nadajnik i morfina (S07E07)
další epizody (6)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (10)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2010 Usta usta (TV seriál)
2009 Przystań (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace