foto

Jon Korkes

  • nar. 4.12.1945 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dvojník
2001 Kluci v mém životě
1996 Odejít jako vrah
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
1990 Syngenor
To je ale teplo!
1989 Super sázka
What's Alan Watching? (TV film)
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1981 Král Kobra
1977 Between the Lines
Storyteller, The (TV film)
1976 Odpočítávání smrti
1974 Carpenters, The (TV film)
Na titulní straně
1973 Den delfína
Propustka do půlnoci
The Blue Knight (TV film)
1972 Un homme est mort
1971 Little Murders
1970 Burani ve městě
Hlava 22

TV seriály

2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2001 Big Apple (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1978 Word, The (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace