foto

Marcella Lowery

  • nar. 27.4.1945 (75 let)
    Queens, New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Primaire
Wiener-Dog
2009 Nejistota
2006 Bloudící duše
Škola svádění
2005 Dvanáctiletí
1996 Kazatelova žena
Rescuing Desire
Vibrations
1993 Nebezpečně ozbrojen (TV film)
1991 A co Bob?
Říše drog
1989 Fletch žije
Opři se o mě
1983 Beze stopy
1981 Arthur
1979 3 by Cheever: The 5:48 (TV film)
1978 Just Me and You (TV film)
1975 How to Succeed in Business Without Really Trying (TV film)
Super Spook
1972 Broad Coalition, The

TV seriály

2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2017 Broad City (TV seriál)
Witches (S04E06)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Dangerous Territory (S01E05)
2010 Gravity (TV seriál)
Running Wilde (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Branded (S12E06)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Sherri (TV seriál)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Sheltered (S13E22)
1997 City Guys (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Competence (S05E06)
Breeder (S04E13)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Sonata for Solo Organ (S01E21)
1989 Jestřáb (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Cliff's Wet Adventure (S06E09)
Day of the Locusts (S05E24)
It Comes and It Goes (S05E19)
1988 Příšery (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
The Birth (S05E06)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky