foto

Lanny Joon

  • nar. Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
2014 Lucky Bastard
2012 Black November
2011 Black Gold
2007 Weseuteu 32 beonga

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
The Man in the Secret Room (S02E07)
2018 Chicago Fire (TV seriál)
What Will Define You (S07E07)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Operace Willoughby (S14E11)
2016 Lucifer (TV seriál)
Hezké botky (S01E05)
2014 Recorded Lives (TV seriál)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhý den (S05E07)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Útok hackera Zarneckiho (S04E19)
2010 Hollywood Wasteland (TV seriál)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Nesnáze v Malé Číně (S05E13)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Ji Yeon (S04E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný strýček (S09E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky