foto

Lanny Joon

  • nar. Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
2014 Lucky Bastard
2012 Black November
2011 Black Gold
2007 Weseuteu 32beonga

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Sweet Kicks (S01E05)
2014 Recorded Lives (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Útok hackera Zarneckiho (S04E19)
2010 Hollywood Wasteland (TV seriál)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Nesnáze v Malé Číně (S05E13)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Ji Yeon (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace