foto

Mercedes Colon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Babysitter's Black Book (TV film)
2011 Fixing Pete (TV film)
2009 Babysitters Beware
2008 Vražedné pochybení (TV film)
2005 Smršť nad Pacifikem
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
2003 Ve spádu událostí (TV film)
2001 Route 666
1998 Hyacinth

TV seriály

2017 The Fosters (TV seriál)
Resist (S05E01)
2014 Noční směna (TV seriál)
V bouři (S01E05)
2013 Graceland (TV seriál)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
Nové začátky 1/2 (S04E01)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Popel a prach (S02E19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Špehoun v oblacích (S01E11)
2003 Dragnet (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Obojek smrti (S01E02)
Leap of Faith (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Rescue 77 (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
One World (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace