foto

Mercedes Colon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Intensive Care (TV film)
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
2011 Fixing Pete (TV film)
2009 Babysitters Beware
2008 Vražedné pochybení (TV film)
2005 Smršť nad Pacifikem
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
2003 Ve spádu událostí (TV film)
2001 Route 666
1998 Hyacinth

TV seriály

2019 Euforie (TV seriál)
And Salt the Earth Behind You (S01E08)
Bonnie a Clyde (S01E05)
Chovat se jako táta (S01E02)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Záchvat (S01E10)
Americká manželka (TV seriál)
The Inheritance (S02E20)
Swedish Dicks (TV seriál)
The Swedish FBI (S02E08)
The Fosters (TV seriál)
Makeover (S05E17)
Invisible (S05E11)
2017 Shut Eye (TV seriál)
Guys and Dolls (S02E03)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty (S03E16)
The Fosters (TV seriál)
Telling (S05E05)
Resist (S05E01)
Until Tomorrow (S04E20)
další epizody (5)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-One (S02E09)
2014 Noční směna (TV seriál)
V bouři (S01E05)
Graceland (TV seriál)
Los Malos (S02E07)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Shoot to Thrill (S03E09)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
The Conversation (E10)
Franklin a Bash (TV seriál)
Strange Brew (S02E01)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Future (E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Mentalista (TV seriál)
Rudé balonky (S04E03)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
Nové začátky 1/2 (S04E01)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Popel a prach (S02E19)
Pohotovost (TV seriál)
V jiném světle (S14E02)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Špehoun v oblacích (S01E11)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Obojek smrti (S01E02)
Leap of Faith (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Rozpoutalo se peklo (S03E22)
1999 Rescue 77 (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rychlá spravedlnost (S04E12)
1998 One World (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Předsvatební chmury (S03E23)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky