Reklama

Reklama

Mizerná jízda

Trailer 3

VOD (1)

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (72)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Z toho, co jsem od Andreho viděl je Bad Trip určitě to nejslabší, ale jako pořád celkem slušná (to vlastně rozhodně není to vhodný slovo) zábava. Nevím, jak moc neoriginální je ten formát, ale tady podle mě fungoval dobře, protože těch hraných příběhových částí je tam oproti prankovým částem minimum a jsou často celkem kreativně zkombinovány. Chápu každýho, kdo to odsoudí jako odpad, ale mě to prostě celkem pobavilo, obzvlášť Tiffany Haddish. 7/10 ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jackass na druhou, aneb než tam dojedem, musíme se posrat, pochcat, poblejt a ideálně bychom se měli nechat opíchat divokým zvířetem, třeba gorilou. Sledoval jsem to asi na 60 %, cca 3x jsem vyprskl smíchy, asi 35 minut jsem nevěřícně kroutil hlavou. No...Nemít ráno problém s dospáním, tenhle film mě jistojistě minul...........................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Niektoré pranky fajn, niektoré o ničom a na niektoré nechápem, ako mohol niekto skočiť, napr. na gorile bolo jasne vidieť, že je to človek v kostýme, ale budiž. Budem zhovievavý a dávam o hviezdu naviac oproti objektívnemu hodnoteniu, predsa už len časy Jackass sú za nami, tak buďme radi aj za takéto prírastky. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Jako je to hrozná blbost, ale strašně vtipná blbost. Takovej ten typ komedie, který jsem během 00’s sledoval a smál se jak blbec (jako příklad - Někdo rád blond) 😅 Stupidní, úchylný, fekální, a dost trapný humor. Jo, ale sedlo mi to 🤣 Není to totiž film, je to sbírka pranků ve stylu skryté kamery, kterou provází nějaký ten příběh. Konceptem něco jako Borat. Velkou chybu vidím v tom, že kdo si o tom něco nezjistí předem, tak mu to přijde jako totální shit. Na začátku teda tvůrci měli hodit karty na stůl a vysvětlit o co půjde - že ve středu dění jsou čtyři herci, kteří jsou zasazení do reálného života a těmi svými eskapádami se snaží šokovat reálný lidi, kteří nic netuší. Jako odreagovačka na vypnutí ideální. Cukání koutků až smích - zaručeno 😁 ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Veľa sa hovorí o dichtonómii Borat - Bad Trip, ktorá mi príde nepresná. Borat bol výsostne politickou satirou, v Bad Tripe sa politický humor zjavuje skôr v narážkach. Líši sa aj samotný princíp filmu. Borat je bizarnou paradokumentárnou road movie, čiže žánrom, z ktorého vychádza aj Bad Trip. Ten je však skôr naratívne ľahko zjednotenou sériou gagov, robených repetitívne na skrytú kameru. Skôr než film tak pripomína obskúrnu show, zaliatu do "filmovejšej formy". Ide o diela podobajúce sa rétorikou svojho humoru, pri bližkom pohľade však ide o vcelku autonómne a svojbytné filmy, ktoré nemusia mať potrebu pridŕžať sa analógií s niečím iným. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scény v kavárně a v autobuse v New Yorku jsou jedinými scénami v celém filmu, kde nikdo není cenzurován. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama