foto

Jeffrey Richman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Drop-Out Father (TV film)
Paper Dolls (TV film)
Pokušení
1980 Pray TV
1978 The Comedy Company (TV film)

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Year of Birthdays (S10E22)
1991 Na zdraví (TV seriál)
Madame LaCarla (S10E03)
1989 Na zdraví (TV seriál)
Two Girls for Every Boyd (S08E09)
1984 Papírové panenky (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Finale Part 1 (S11E17)
Dead on a Rival (S11E12)
2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Last Thanksgiving (S11E07)
We Need to Talk About Lily (S10E14)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Torn Between Two Lovers (S10E04)
He Said, She Shed (S09E11)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Catch of the Day (S09E03)
The Graduates (S08E22)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Čapni to! (S08E06)
Jak to jenom dělá (S07E15)
Párování (S07E10)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Grill, Interrupted (S06E19)
Valentýn 4: Sestra v akci (S06E14)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tři krocani (S06E08)
Svatba 1/2 (S05E23)
Tři večeře (S05E13)
další epizody (4)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Slasti a strasti léta (S05E01)
Sbohem, Grace (S04E24)
Hledá se kupec (S04E20)
další epizody (4)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Rande naslepo (S04E08)
Živý obraz (S03E23)
Vypusťte klauny (S03E18)
další epizody (4)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Když začnou děti zlobit (S03E02)
Hodný polda, zlý pes (S02E22)
Pánská jízda (S02E18)
další epizody (4)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween (S02E06)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Surrogate (S04E10)
2009 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Poaching Timmy (S03E06)
Russell's Secret (S03E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S05E24)
2008 Zpátky do studia (TV seriál)
Chuck a Kelly opět spolu (E14)
Nová šéfka (E13)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Gracie a šikana (E06)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Frasier (TV seriál)
Kdopak by se klauna bál (S11E16)
Frasier bez tuku (S11E12)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Holka na hlídání (S11E04)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Večírek (S06E17)
1998 Frasier (TV seriál)
Divadelní událost roku (S06E04)
Večírek (S05E22)
Roz a Rypáci (S05E21)
1997 Frasier (TV seriál)
Pouť zatracených (S05E06)
Dítě (S05E04)
Niles a papoušek (S04E14)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Dokumentární

2009 Streisand: Live in Concert (koncert)

TV pořady

2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky