Reklama

Reklama

82. Annual Academy Awards

(pořad)
  • USA The 82nd Annual Academy Awards
TV spot 1
Publicistický
USA, 2010, 210 min

Režie:

Hamish Hamilton

Účinkují:

Alec Baldwin, Steve Martin, Quentin Tarantino, Pedro Almodóvar, Taylor Lautner, Kathryn Bigelow, James Cameron, Miley Cyrus, Kate Winslet, Ben Stiller (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Přímý přenos 82. ročníku udílení prestižních cen Americké filmové akademie za rok 2009 mohou diváci HBO sledovat v pondělí 8. března ve dvě hodiny ráno a ten samý den ve 22 hodin bude uveden devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera.  Při výročním udílení prestižních cen Americké filmové akademie se již po dvaaosmdesáté rozzářený sál zaplní leskem a elegancí filmových hvězd a hlavně napjatým očekáváním. Diváci HBO mají možnost zažít tuto neopakovatelnou atmosféru v přímém přenosu a být u toho, když se začnou předávat zlaté sošky zvané Oscar® za rok 2009. Tím okamžikem bude pondělí 8. března ve dvě hodiny ráno. Filmoví fanoušci, kteří nebudou moci sledovat přímý přenos, mají ten samý den ve 22 hodin možnost shlédnout devadesátiminutový sestřih slavnostního galavečera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

TV spot 1

Recenze (82)

phoebess 

všechny recenze uživatele

když jsem se dočetla, že spolu budou hostovat Steve Martin a Alec Baldwin, tak jsem tomu nevěřila, že to může být až takhle dobré... prošpikované fórky směřovanými jak na sebe, tak i na ostatní... výborná byla noční scénka v hotelovém pokoji (až pak mi bylo vysvětleno, že to byla parodie na Paranormal Activity) a když pak přišel Ben Stiller převlečený za Na'viho, tak už nebylo pochyb, že se tihle oscaři v honocení dostanou pěkně vysoko:-) ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Plusy navíc za: Zasloužená soška pro Christopha Waltze, Ben Stiller jako jeden z Avataru, Alec Baldwin a Steve Martin parodují Paranormal Activity, video s horory, Bigelow to natřela Cameronovi,.... Mínusy za: 3 sošky pro Avatara (až tolik?), Clooney tvářící se jak kakabus, Zack Efron + "duo" ze Stmívání,... ()

Reklama

jhrasko

všechny recenze uživatele

Nutne píšem: 90minútový zostrih odvysielaný večer po ceremoniáli je ten najhorší a najnecitlivejší za roky, vlastne čo pamätám (a že ich pamätám). Obrať divákov o tie najvtipnejšie okamihy je barbarstvo najvyššieho kalibru, nedať žiaden priestor moderátorom, zostrihať ďakovnú reč Sandry Bullock a jej salute smerom k ostatným spolunominovaným ("..Carey, your grace, elegance, beauty and talent makes me sick..and Meryl, U are such a great kisser..") a ani sekundu s legendou, Lauren Bacall - to už je ignorantstvo ad absurdum !!! Wow, ten prenos musel režírovať zo záhrobia Ed Wood alebo snáď Zdeněk Troška !? ()

a.kopecka 

všechny recenze uživatele

Hugh Jackman nasadil laťku uvádění Oscarů opravdu vysoko a Alec Baldwin se Stevem Martinem se mu, i přes skvělou scénu s Paranormal Activity a pár vtipů (zvláštní, že si ani na jeden nevzpomenu...hmm...) zdaleka nevyrovnaly. A proslovy u hereckých nominací by mohly být opravdu kratší - chápu, že je hezký slyšet jak jste úžasný, jak jste tak strašně "kind, amazing a wonderful", ale slyšet to pětkrát za sebou akorát se zaměněnými jmény herců / hereček? No... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Velice slušně provedená ceremonie předávání Oscarů, jedna z těch lepších, které jsem viděl. Ta správná kombinace stylu, humoru, noblesy, pompeznósti, emocí a hlavně nadčasové úrovně. Steve Martin a Alec Baldwin i přes mé obavy výteční a vtipní ve správný moment (Polívka s Liškou by si měli sednout na prdel a učit se). Možná trochu chybělo něco odvážnějšího, více nekorektního humoru, ale zase na druhou stranu to bylo předání cen s grácií Hollywoodu vlastní. Byl to zážitek i přes to, že Akademie rozdala ceny převážně filmům, které mě neoslovily. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Slávnostné podujatie si pozrelo 41,3 milióna divákov. (Hystory)
  • Exmanželka Jamesa Camerona Kathryn Bigalow sa stala prvou ženou v dejinách Oscarov ocenenou v kategórii Najlepšia réžia. (Hystory)
  • Živé vysielanie bolo pôvodne plánované na dĺžku tri hodiny a 37 minút. (Hystory)

Reklama

Reklama