foto

John Benjamin Hickey

  • nar. 25.6.1963 (55 let)
    Plano, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Forever My Girl
Mapplethorpe
2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2016 Barry
Tallulah
2015 Truth
2014 Cesta za štěstím
My Eleventh
2013 Blink (TV film)
2012 Ladíme!
2009 Transformers: Pomsta poražených
Únos vlaku 1 2 3
2008 Řeč nepřítele
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Konečně spolu
Mezi řádky
Probuzení tmy
2006 Pochybná sláva
Prodám šéfa zn. spěchá
Vlajky našich otců
2005 Silver Bells (TV film)
Tajemný let
2002 Incident
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Nepovedený večírek
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Hamlet
1999 Generálova dcera
Sběratel kostí
Záhada jedné dámy (TV film)
1998 Finding North
1997 Ledová bouře
Pánská jízda
1996 Eddie
1995 Comfortably Numb
1994 Italské námluvy
Nezvaný host
Normandy: The Great Crusade (TV film)
1992 Bet, The

TV seriály

2017 Dobrý boj (TV seriál)
Social Media and Its Discontents (S01E06)
Stoppable: Requiem for an Airdate (S01E05)
2016 Máma (TV seriál)
A Few Thongs and a Hawaiian Funeral (S04E21)
Dobrá manželka (TV seriál)
Monday (S07E14)
2015 Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Debate (S06E12)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pod tlakem (S05E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Středeční dítě (S15E14)
2013 Hannibal (TV seriál)
Buffet Froid (S01E10)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Death (S04E03)
You Can't Take It with You (S04E02)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hitting the Fan (S05E05)
The Bit Bucket (S05E02)
The Seven Day Rule (S04E13)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Sbohem (S03E09)
Nudný patron (S03E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Two Girls, One Code (S04E03)
Live From Damascus (S03E15)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Bojovat až do konce (S02E13)
Nejtemnější den (S02E12)
Jak se cítíš? (S02E10)
další epizody (12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Ochranný štít (S02E16)
2010 Past Life (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E13)
Všechno souvisí se vším (S01E12)
Nové začátky (S01E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Heartland (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
Spravedlnost (TV seriál)
2005 Stacked (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Snění (S04E19)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
2003 Všechno je relativní (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sekta (S02E10)
2002 Taxík (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
DR 1-102 (S12E13)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Loyalties (S01E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
2000 D.C. (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nocturne (S01E21)
Misleader (S01E17)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Castoff (S08E13)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)

Dokumentární

2009 The Human Factor: Exacting Revenge of the Fallen
2007 Kritická situace (TV seriál)
Secrets of the Moon Landings (TV film)
Tajemství historie (TV seriál)
2006 Uvnitř (TV seriál)
2004 Inside the U.S. Secret Service (TV film) - vyp.
2003 Koloseum - římská aréna smrti (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)
1985 Průzkumník (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)
Nature (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace