foto

Emerson Brooks

  • nar. Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Americký sniper
2011 Super 8
2009 Terminator Salvation
The Least Among You
2008 Hanging Tree, The
2007 Dream Slashers
Homo Erectus
Lovci pokladů: Kniha tajemství

TV seriály

2018 MacGyver (TV seriál)
Revenge + Catacombs + Le Fantome (S03E08)
Mac + Jack (S02E12)
Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
Honor (S05E08)
Somos la Sangre (S05E07)
další epizody (9)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Konec hry (S04E10)
Najít, oklamat, zničit (S04E09)
Temný plán (S04E08)
další epizody (9)
2016 MacGyver (TV seriál)
Wrench (S01E06)
Poslední loď (TV seriál)
Neohlížej se (S03E13)
Odpor (S03E12)
Odkaz (S03E11)
další epizody (5)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryzí hodnoty (S07E12)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
These Violent Delights Have Violent Ends (E02)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Veterans (S01E11)
Médium (TV seriál)
Allison Rolen Got Married (S06E16)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Ztraceni (TV seriál)
Malý princ (S05E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S07E19)
Day 7: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S07E10)
2008 Kancl (TV seriál)
Pracovní veletrh (S04E13)
Vražedná čísla (TV seriál)
Návnada (S05E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do banky (S06E12)
Pohotovost (TV seriál)
Chicagská metoda (S14E19)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Emily (E09)
Na doživotí (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E02)
Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Krize identity (S05E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace