foto

Robert Lussier

  • nar. 14.12.1934 (84 let)
    West Warwick, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Poslední loupež
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
Love on the Run (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Pan máma
1981 Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
1980 Karbaník (TV film)
1979 Prokletí Salemu (TV film)
1978 Kouzelná Lassie
1977 Legrace s Dickem a Jane
Veřejná frekvence
Vymítač ďábla 2: Kacíř
Závrať naruby
1976 Němý film
Tři ze sanitky
1975 Night That Panicked America, The (TV film)
1974 Letiště 1975
Welcome to Arrow Beach
1972 Sandcastles (TV film)
1968 Legenda o Lylah Clarové
1967 Jack a fazolový stonek (TV film)

TV seriály

1986 Dream West (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1983 Small & Frye (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
Madame's Place (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál) - herec, a.z.
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Delta House (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Kids from C.A.P.E.R., The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Big Eddie (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
The Lost Saucer (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace