foto

Ellen Ewusie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hailey Dean Mystery: 2 + 2 = Murder (TV film)
2017 My Favorite Wedding (TV film)
Padesát odstínů temnoty
2015 Odznak cti
2014 Mom's Day Away (TV film)
2010 Paní Zázračná na Manhattanu (TV film)
2009 Děsivé prozření (TV film)
Hostile Makeover (TV film)
Láska na druhý pohled
2008 Přednosti života (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Fantastická čtyřka
2001 Bones

TV seriály

2018 Siréna (TV seriál)
On the Road (S01E04)
Interview With A Mermaid (S01E03)
The Lure (S01E02)
Z onoho světa (TV seriál)
F.G.B. (S02E09)
iZombie (TV seriál)
My Really Fair Lady (S04E06)
2016 Frequency (TV seriál)
Signal and Noise (E02)
Van Helsing (TV seriál)
Seen You (S01E02)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Angel Heart (S10E20)
2014 Continuum (TV seriál)
Minute by Minute (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Jacksonville (S02E15)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pelts (S02E06)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace