foto

Dick Butkus

  • nar. 9.12.1942 (76 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Teddy Bears' Picnic
1999 Vítězové a poražení
1992 Let's Kill All the Lawyers
1991 Nezbytná tvrdost
Poslední skaut
1990 Gremlins 2
Živá pochodeň
1988 Dopravní akademie (TV film)
1987 Stepford Children, The (TV film)
Time Out for Dad (TV film)
1986 Hamburger... The Motion Picture
1984 Johnny Dangerously
1983 Smorgasbord
1982 Cass Malloy (TV film)
Deadly Games
1980 Příběh z Ospalé kotliny (TV film)
1978 Superdome (TV film)
1976 Gus
Tři ze sanitky
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
Vůně cibule
1971 Brianova píseň (TV film)

TV seriály

2014 To já ne (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Těžké rozhodování (S07E10)
Tvrdá kontrola (S06E15)
1990 MacGyver (TV seriál)
Harryho záveť (S06E07)
1989 Coach (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Half Nelson (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2005 Deal or No Deal (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace