foto

John Brandon

  • nar. 21.6.1929
    Rego Park, Queens, New York City, New York, USA
  • zem. 25.8.2014 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Klub zlomených srdcí
1998 Jezero (TV film)
1996 Hvězdný lovec
1994 Padlí andělé
Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
1986 Triplecross (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Steel Collar Man, The (TV film)
Zvedený (TV film)
1984 O závod s měsícem
1983 Zjizvená tvář
1982 Otázka cti (TV film)
1981 Goliath Awaits (TV film)
1980 Ta noc, ve které řádil teror (TV film)
1978 Kasař Tony
1977 Legrace s Dickem a Jane
1975 Miles to Go Before I Sleep (TV film)
1973 Serpico
1969 The Adding Machine
1968 Lásky Isadory Duncanové
1967 Battle Beneath the Earth
Mozek za miliardu dolarů
1966 Drop Dead Darling

TV seriály

2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Ztraceni ve fotografiích (S08E07)
1996 My z přístavu (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Sloupek Dereka Manna (S01E04)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 One Big Family (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1984 Airwolf (TV seriál)
Brothers (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Důvěra nerezaví (S01E08)
Matt Houston (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Thirteen Against Fate (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky