foto

Lenora Crichlow

  • nar. 4.1.1985 (34 let)
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Britská herečka Lenora Isabella Crichlow se narodila 4. ledna 1985. Její tatínek pocházel z karibského ostrova Trinidad a byl známým londýnským aktivistou.

Známá je především díky své televizní tvorbě. V seriálu BBC BEING HUMAN hrála až do roku 2012 roli ducha Annie.

Romana "nineweh" Bičíková

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Late Bloomer
2014 Electricity
2012 Doors Open (TV film)
Fast Girls
2008 Kiss of Death (TV film)
Things I Haven't Told You, The (TV film)
2006 Pustina
2004 Bella and the Boys (TV film)

TV seriály

2019 Avenue 5 (TV seriál)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Transposition (E13)
Code Act (E12)
Loading Up (E11)
další epizody (13)
2017 Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
Day Four (S02E04)
Day Three (S02E03)
další epizody (5)
2015 Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
L Is for Likability (E12)
K Is for Keep Out (E11)
další epizody (4)
2014 Od A do Z (TV seriál)
I Is for Ill Communication (E09)
H Is for Hostile Takeover (E08)
G Is for Geronimo (E07)
další epizody (9)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Lovná zvěř (S02E02)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
The War Child (S04E08)
Making History (S04E07)
Puppy Love (S04E06)
další epizody (8)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Northern Soul (S05E01)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Death in Paradise (S01E01)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Wolf-Shaped Bullet (S03E08)
Though the Heavens Fall (S03E07)
Daddy Ghoul (S03E06)
další epizody (8)
2010 Dappers (TV seriál)
Material Girl (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
All God's Children (S02E08)
Damage (S02E07)
In the Morning (S02E06)
další epizody (8)
2009 Kolize (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Where the Wild Things Are (S01E06)
Another Fine Mess (S01E05)
další epizody (6)
2007 Pán času (TV seriál)
Zácpa (S03E03)
2006 Sugar Rush (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Sugar Rush (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
1984 Poldové (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace