foto

Oliver Becker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Kainovo pronásledování: Přísaha
2000 Úmyslný čin (TV film)
1999 External Affairs
Malé hříchy (TV film)
1998 Má země (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
The Defenders: Choice of Evils (TV film)
1995 Omen, The (TV film)
Tajemný klášter

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Nástroj moci (S02E01)
Saving Hope (TV seriál)
Midlife Crisis (S05E02)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Lež (S01E11)
Provokace (S01E08)
Pojistka (S01E05)
další epizody (6)
Bitten (TV seriál)
Truth, Changes, Everything (S03E10)
Shock the System (S03E09)
Tili Tili Bom (S03E08)
další epizody (5)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Sizzurp (S01E05)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Zpřetrhané vazby (S06E10)
Vlna veder (S06E09)
další epizody (6)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Otřesená důvěra (S05E08)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
další epizody (7)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Fae-nted Love (S02E18)
2011 Kingová (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Rent-a-Goalie (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Fuckin' Revenge (S05E11)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
Salem Witch Trials (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
1999 Avengers (TV seriál)
1998 Silver Surfer: The Animated Series (TV seriál)
The Last Don II (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
The Ladies' Man (S04E03)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Hlasy (S01E19)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Konec hry (S02E17)
Kolonie (S02E16)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Zeď (S06E05)

Dokumentární

1994 Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky