foto

Bettina Kenney

  • nar. Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příšerákovi
2016 Den patriotů
2015 Joe Dirt 2: Beautiful Loser
Trable o Vánocích
2014 Bullet
Krauses Geheimnis (TV film)
Sousedi
2013 Bobby a lovci duchů
Jedes Jahr im Juni (TV film)
Mord in Eberswalde (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
Olsen Banden på dybt vand
2012 Russendisko
To Write Love on Her Arms
Věž (TV film)

TV seriály

2017 Tým Škorpion (TV seriál)
The Hole Truth (S03E14)
2016 Nová holka (TV seriál)
Landing Gear (S05E22)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Veřejná zpověď (S06E22)
2015 Alvin a Chipmunkové (TV seriál)
Inspector Gadget (TV seriál)
Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
Agresivní virus (TV seriál)
Pevnost (S02E03)
Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
další epizody (10)
Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lederen (S03E07)
Frit fald (S03E06)
další epizody (5)
2014 Friends (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Čarodějka každým coulem (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Family Ties (S02E08)
Nashville (TV seriál)
Two Sides to Every Story (S03E09)
You're Lookin' at Country (S03E08)
Road Happy (S03E05)
2013 Henry Hugglemonster (TV seriál)
Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Power Rangers Megaforce (TV seriál)
Seed (TV seriál)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Sluneční paprsek (S08E02)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Jú gi ó! Zexal (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-15/01 (S03E10)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)

TV pořady

2012 Catfish: Láska online (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace