foto

Chris LaPanta

  • nar. 9.7.1962 (56 let)
    Duluth, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Many Saints of Newark
2018 El Gallo
We Are Unsatisfied
2017 John Wick 2
2015 An Act of War
2013 Blue Collar Boys
2007 Gardener of Eden
2006 Down in the Mouth
Puccini pro začátečnice
2005 Little Black Dress

TV seriály

2018 F.B.I. (TV seriál)
Prey (E03)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
No Surrender (S18E12)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Jestli-pak-jinak (S04E11)
2014 Compromised (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Pád (S01E06)
Černá listina (TV seriál)
The Freelancer (No. 145) (S01E02)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Přeměna (S01E13)
Zachraň mě (TV seriál)
Wheels (S05E14)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Předstírat smrt (S08E01)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Reclassified (E07)
Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace