foto

Socorro Santiago

  • nar. 12.7.1951 (68 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vdovy
2017 An Ornament of Faith
2013 Butterflies of Bill Baker
2010 V lepší společnosti
2008 Okřídlené bytosti
2003 Virgin
1999 Hudba mého srdce
1998 Lulu na mostě
Štěstí
1997 Hurricane
Ďáblův advokát
1996 Nebeští vězni
Soumrak nad Manhattanem
Spiklenci
1990 A Shock to the System
1986 Špinavá dohoda

TV seriály

2016 The Characters (TV seriál)
Paní ministryně (TV seriál)
The Statement (S03E06)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Život v luxusu (S05E14)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sdílené dítě (S15E19)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Traumatic Wound (S14E21)
Funny Valentine (S14E16)
2012 My America (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
You Are Here (S01E20)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Personal Fouls (S13E02)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
2009 Kings (TV seriál)
Goliath (E01)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ osamělé holubičky (S01E05)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Extáze (S04E16)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
This Band of Brothers (S01E13)
Alone in a Crowd (S01E11)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
History of the World (S01E08)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky