foto

Darla Haun

  • nar. 10.11.1964 (54 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 96 Souls
2011 Noc je ještě mladá
The Pool Boys
2003 Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
2001 Totally Blonde
2000 Power Rangers in 3D: Triple Force
1998 When Passions Collide
1996 Walnut Creek
1995 Drákuloviny
1994 (Ne)manželský sex
1992 Dead End
1991 Atomové gymnázium 2
1990 Red Snow
Vražedné poselství

TV seriály

2009 Melrose Place (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nesuď dámu podle milence (S06E03)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Movie Stars (TV seriál)
1997 Jenny (TV seriál)
Over the Top (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Falsies (S02E02)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace