foto

Craig Susser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Razgovor
2010 Gangsteři
2008 Jak ukrást nevěstu
Karanténa
Maturitní ples
2007 Delta fór
2005 Buď v klidu
2004 Dannyho parťáci 2
1998 Ať to stojí co to stojí
Jeho osobní strážce (TV film)
1996 Rukojmí (TV film)

TV seriály

2012 Chirurgové (TV seriál)
Jen si vzpomeň (S09E02)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
2009 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
House Money (S03E12)
2007 Chuck (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Night Moves (S04E15)
The French Connection (S04E10)
2006 Žralok (TV seriál)
Russo (S01E04)
O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Man of the Year (S03E24)
The Journey (S03E17)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky