foto

Sarah Goldfinger

  • nar. Williamsport, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Maličkosti (TV seriál)
Naposledy se nadechnout (S02E02)
2019 Charmed (TV seriál)
Surrender (S01E17)
2018 Charmed (TV seriál)
Out of Scythe (S01E07)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Forty-Eight (S03E04)
Chapter Thirty-Seven (S02E15)
2014 Já a robot (TV seriál)
Narušení (E11)
Hranice dokonalosti (E10)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Velekněz (S01E07)
2012 Grimm (TV seriál)
Last Grimm Standing (S01E12)
Famílie (TV seriál)
I'll Be Right Here (S04E06)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Závod (S01E10)
Rodinná pouta (S01E02)
Bratři a sestry (TV seriál)
Miluj bližního svého (S04E22)
Rodinné hodnoty (S04E15)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
Pozdrav z Francie (S04E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smaženka a svěženka (S09E13)
2008 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Ryba v šuplíku (S05E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pro pocit štěstí (S09E02)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Černá kára (S08E02)
Panenka jako živá: část 1 (S07E24)
Laboratorní krysy (S07E20)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Shoda okolností (S07E08)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
Rašomáma (S06E21)
další epizody (4)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Drobečky (S06E05)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
Matrjoška (S05E13)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
Ošklivá slova (S04E19)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Sami doma (S04E03)
Království za koně (S03E21)
další epizody (4)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
Noc splněných přání (S06E22)
Rašomáma (S06E21)
další epizody (13)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Psí život (S06E09)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky