foto

Naren Shankar

  • nar. 1.4.1964 (53 let)
    Rexford, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
Paradigm Shift (S02E06)
2013 Já a robot (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Oběma nohama v hrobě II. (S05E25)
Oběma nohama v hrobě I. (S05E24)
Silný střed (S05E16)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Formality (S05E07)
Každá s každým (S05E05)
Ztraceno v odpadu (S05E02)
další epizody (6)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jackpot (S04E06)
Sami doma (S04E03)
Nesplacený dluh (S03E22)
další epizody (6)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Tvrdá pěst (S03E07)
Tváří v tvář (S03E04)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Liars, Guns and Money: Part 2: With Friends Like These... (S02E20)
2000 Farscape (TV seriál)
Beware of Dog (S02E14)
The Way We Weren't (S02E05)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zanícení (S04E23)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hrdinové a démoni (S01E11)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Preventivní úder (S07E24)
Domů (S07E13)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zmatek (S01E04)
Strážce moře (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Síla přírody (S07E09)
Gambit II. (S07E05)
Gambit I. (S07E04)
další epizody (5)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kvalita života (S06E09)
Základní povinnost (S05E19)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace