foto

Naren Shankar

  • nar. 1.4.1964 (55 let)
    Rexford, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Delta-V (S03E07)
2017 The Expanse (TV seriál)
Paradigm Shift (S02E06)
2013 Já a robot (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Last Grimm Standing (S01E12)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Práce šlechtí (S10E03)
Ještě jedna (2) (S09E10)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dám se zabít (S08E08)
Sbohem a šáteček (S08E07)
Panenka jako živá: část 1 (S07E24)
další epizody (5)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
Stavba na zabití: část 1 (S07E01)
Prásk-prásk (S06E23)
další epizody (4)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
Oběma nohama v hrobě II. (S05E25)
Oběma nohama v hrobě I. (S05E24)
další epizody (4)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Formality (S05E07)
Každá s každým (S05E05)
Ztraceno v odpadu (S05E02)
další epizody (6)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jackpot (S04E06)
Sami doma (S04E03)
Nesplacený dluh (S03E22)
další epizody (6)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Tvrdá pěst (S03E07)
Tváří v tvář (S03E04)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Liars, Guns and Money: Part 2: With Friends Like These... (S02E20)
2000 Farscape (TV seriál)
Beware of Dog (S02E14)
The Way We Weren't (S02E05)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Řezbářka (S04E09)
V zóně (S04E05)
V jiném životě (S04E04)
další epizody (4)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Zvláštní vydání (S03E18)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zanícení (S04E23)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hrdinové a démoni (S01E11)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Domů (S07E13)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zmatek (S01E04)
Strážce moře (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Síla přírody (S07E09)
Gambit I. (S07E04)
Podezření (S06E22)
další epizody (4)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kvalita života (S06E09)
Základní povinnost (S05E19)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1997 Krajní meze (TV seriál) - povídka
Zvláštní vydání (S03E18) - povídka

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Práce šlechtí (S10E03)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace