foto

Peter Paige

  • nar. 20.6.1969 (50 let)
    West Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Peter Michael Paige sa narodil 20. júla 1969 vo West Hartforde v Connecticute, v Spojených štátoch amerických. Peter je americký herec, režisér a scenárista. Vyštudoval univerzitu School of Theatre Arts v Bostone, ktorú dokončil v roku 1991 a odsťahoval sa do New Yorku. O dva roky neskôr sa znova presťahoval do Oregonu. Nasledovalo Los Angeles a jeho prvý konkurz v roku 1995 mu vyniesol rolu v seriáli Suddenly Susan.

Účinkoval tiež v divadle, ku ktorému sa dostal už na strednej škole a behom štúdia žil v siedmych štátoch. Jeho najznámejšia a zatiaľ najväčšia rola je postava Emmetta Honeycutta z amerického seriálu Queer as Folk. Pôvodne sa však uchádzal o rolu Michaela. 

Peter dostal príležitosť v ďalších seriáloch, ale išlo väčšinou o epizódne roly, napríklad v seriáloch Will a Grace a American Dad. Rok 2004 strávil Peter prácou na svojom režisérskom debute Say Uncle, v ktorom si aj sám zahral.

Adriana "deathmoon" Sage

Herecká filmografie

Filmy

2013 Birthday Cake
Flying Down to Rio
2012 Annie and the Gypsy
2008 Odchod z Barstow
2007 Ping Pong Playa
2005 Říkej mi strýčku
2004 Hvězda
2002 Naše Amerika (TV film)
2001 Four of Us, The
1999 Bláznivá jízda
Pop

TV seriály

2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bikiny v polévce (S06E14)
2010 Americký táta (TV seriál)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
2009 Americký táta (TV seriál)
G-String Circus (S06E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozvodová párty (S07E17)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
2007 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
2006 Americký táta (TV seriál)
Lincoln Lover (S03E04)
Chirurgové (TV seriál)
Jsem strom (S03E02)
2005 Related (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
Fuckin' Revenge (S05E11)
další epizody (13)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
Proposal of Two Kinds (S04E13)
Irritation and Separation (S04E12)
další epizody (14)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
další epizody (14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Out with a Whimper (S02E20)
Bowling for Equality (S02E19)
Sick, Sick, Sick (S02E18)
další epizody (20)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Full Circle (S01E22)
Running to Stand Still (S01E21)
The King of Babylon (S01E20)
další epizody (17)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Now Approaching... The Line (S01E05)
Ted's Not Dead (S01E04)
No Bris, No Shirt, No Service (S01E03)
další epizody (5)
1999 Movie Stars (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Čí je to vlastně matka? (S02E04)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)

Dokumentární

2003 Totally Gay! (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Odchod z Barstow
2005 Říkej mi strýčku

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Broken Arted (S01E12)
Byte Club (S01E08)
The Coterie (S01E02)
2018 The Fosters (TV seriál)
Many Roads (S05E19)
2017 The Fosters (TV seriál)
Resist (S05E01)
Until Tomorrow (S04E20)
2016 The Fosters (TV seriál)
Collateral Damage (S04E10)
First Impressions (S03E11)
2015 The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Wreckage (S03E01)
Over/Under (S02E12)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Meet the Fosters (S05E20)
další epizody (13)
2017 The Fosters (TV seriál)
Prom (S05E09)
Engaged (S05E08)
Chasing Waterfalls (S05E07)
další epizody (19)
2016 The Fosters (TV seriál)
Collateral Damage (S04E10)
New York (S04E09)
Girl Code (S04E08)
další epizody (20)
2015 The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Idyllwild (S03E09)
Daughters (S03E08)
další epizody (20)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Leaky Faucets (S02E09)
další epizody (22)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
DTLA (S01E01)
2018 The Fosters (TV seriál)
Many Roads (S05E19)
Sanctuary (S05E10)
2017 The Fosters (TV seriál)
Chasing Waterfalls (S05E07)
Too Fast, Too Furious (S05E04)
Exterminate Her (S05E02)
další epizody (6)
2016 The Fosters (TV seriál)
Collateral Damage (S04E10)
Potential Energy (S04E01)
The Show (S03E19)
další epizody (4)
2015 Tut (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Wreckage (S03E01)
The End of the Beginning (S02E21)
další epizody (5)
2014 The Fosters (TV seriál)
Leaky Faucets (S02E09)
Girls Reunited (S02E08)
Things Unknown (S02E01)
další epizody (6)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
The Fallout (S01E07)
Consequently (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace