foto

Robert Gant

  • nar. 13.7.1968 (51 let)
    Tampa, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wedding of Dreams (TV film)
2017 Milada
2016 A Million Happy Nows
Love Is All You Need?
Summer of Dreams (TV film)
The Thinning
2012 Joshua Tree, 1951: A Portrait of James Dean
2011 My Life As an Experiment (TV film)
2008 Ninjové útočí (TV film)
Speciální zásilka (TV film)
Sérum pravdy (TV film)
2007 Přežij!
Save Me
2004 Billy's Dad Is a Fudge-Packer
Marie a Bruce
2002 Fits and Starts
1999 Pomsta
Smlouva na papírovém ubrousku
1996 Jane Street
1994 Cityscrapes: Los Angeles
Hořká pomsta (TV film)

TV seriály

2020 Proč? 13x proto (TV seriál)
Maturita (S04E10)
2019 All Rise (TV seriál)
Maricela and the Desert (E08)
2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Dvě líbající se holky (S02E02)
The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Meet the Fosters (S05E20)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Šestá kazeta, druhá strana (S01E12)
Třetí kazeta, první strana (S01E05)
Druhá kazeta, druhá strana (S01E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vadná návnada (S07E20)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Krampus Katie (S01E09)
Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
For the Girl Who Has Everything (S01E13)
Blood Bonds (S01E09)
2015 Supergirl (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lockdown (S10E16)
2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Sitting Ducks (E12)
The Citadel (E10)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a sexy šprtka (S02E26)
Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Objížďka (S10E16)
2012 Shameless (TV seriál)
Father's Day (S02E05)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
A Kiss Is Just a Kiss (S01E08)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
První Valentýn (S01E16)
Nouzové přistání (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zubař v potoce (S05E13)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Bílý kůň (S02E01)
Personal Affairs (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Ekologové (S05E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ozbrojené přepadení (S08E02)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
State of the Union (TV seriál)
2007 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prázdné oči (S07E18)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
Fuckin' Revenge (S05E11)
další epizody (13)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
Proposal of Two Kinds (S04E13)
Irritation and Separation (S04E12)
další epizody (14)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
další epizody (14)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
Out with a Whimper (S02E20)
Bowling for Equality (S02E19)
Sick, Sick, Sick (S02E18)
další epizody (14)
2000 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica Sets Josh Up (S03E18)
1999 Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Linc's (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rossův problém (S03E23)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
My Wildest Dreams (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Pressure (E13)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)

Dokumentární

2003 Totally Gay! (TV film)

Host

TV pořady

2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky