foto

Rose Portillo

  • nar. 7.11.1953 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mezi otci a syny (TV film)
1996 Love Always
Po dlouhém tichu (TV film)
1995 ...And the Earth Did Not Swallow Him
1991 Palomino (TV film)
1989 Taken Away (TV film)
1985 Vražedný ráj
1984 Best Kept Secrets (TV film)
1982 Victims (TV film)
1981 Páskové z Los Angeles
1980 Bizoni na tahu
1979 Walk Proud
1977 Panic in Echo Park (TV film)
Podivná spravedlnost (TV film)
Vymítač ďábla 2: Kacíř

TV seriály

2018 Vida (TV seriál)
Runaways (TV seriál)
Bury Another (S02E06)
Rock Bottom (S02E05)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ostudná hra (S01E07)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Pod tlakem (S03E22)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Liars and Other Strangers (S01E04)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Mládenec roku (S04E16)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Up on the Roof (S01E12)
1993 Living Single (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
1989 To je vražda, napsala (TV seriál)
Jack a Bill (S06E05)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace