foto

Jiří Přichystal

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
1986 Stopy zločinu: Případ pobožné mumie (TV film)
1985 Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
Trampoty (TV film)
1984 Divočák (TV film)
Nasredin (TV film)
1982 Od vraždy jenom krok ke lži
Sazička pro štěstí (TV film)
1981 Zelené červené jablko (TV film)
1969 Já, truchlivý Bůh

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Svatba (S01E09)
1984 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Poslední vůle (S02E06)
Odplata (S02E05)
Hlt za tři krejcary (S02E03)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Polénko (S01E02)

TV pořady

1986 Přijďte k nám na večeři (TV pořad)
1985 Námořnický karneval (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace