foto

Pavel Kunert

  • nar. 30.1.1930 (87 let)
    Litomyšl, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Posel
2010 Domina (TV film)
2002 Koločava (divadelní záznam)
2001 Mistr a Markétka (divadelní záznam)
Podzimní návrat
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1993 Případ Auffenberg (TV film)
Zobani (TV film)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1991 O bláznech jen dobré (TV film)
1989 Jízda králů (TV film)
Pozvání na zámek (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Všechno už se stalo
1988 Čas žhavých kamenů (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
Svědek času (TV film)
1987 O písaři Tomáškovi (TV film)
Poklad (TV film)
1986 Doktor a bubeník (TV film)
Kněžna Libuše (TV film)
Nejlepší lékař mého života (TV film)
Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Dokonalá finta (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
1983 O chytrém šachovi (TV film)
1982 Odchod bez řádů (TV film)
1981 Zelené červené jablko (TV film)
1977 Chlapi jak se patří (TV film)
1976 Pohádka z Větrného lesa (TV film)
1965 Anděl blažené smrti
1958 Ze soboty na neděli

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Klaudynka (S02E01)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Směšný vrah (S01E06)
1985 My holky z městečka (TV seriál)

Dokumentární

1992 Smrt Anežky Hrůzové (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace