foto

Chris Jai Alex

  • nar. 16.2.1982 (38 let)
    Lansing, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vyproštění
2018 Vilík: Rychle a vesele
2017 Gook
The Dancing Pumpkin and the Ogre's Plot
2016 Captain America: Občanská válka
Flight 192
Koe no katači
Zabij, nebo zemři
2015 24 Hours
6 Ways to Die
Checkmate
Hodný, zlý a mrtvý
2013 Bbororoeui shoopeu ssolmae daemoheum
Evidence
Extrakce
2012 Berserk: Ógon džidai hen II – Doldrey kórjaku
Sir Billi
2011 Moon (TV film)
2010 Hard Breakers
2009 Set Apart
2008 Válečná planeta

TV seriály

2020 Deathstroke: Knights & Dragons (TV seriál)
Hromkočky hřmí (TV seriál)
Epizoda 28 (E28)
Epizoda 27 (E27)
Snarf's Day Off (E26)
další epizody (28)
2019 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Reunion (S02E07)
S.W.A.T. (TV seriál)
Jack (S02E17)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
Ask Him About Stella (S04E12)
2016 Colony (TV seriál)
Zero Day (S01E09)
Lastman (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Childish Things (S01E10)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
McPoyle vs. Ponderosa: The Trial of the Century (S11E07)
2015 Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
The Muppets (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Dreamcatchers (S05E03)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Pan Culpeper (S01E06)
2013 Cleaners (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na začátku (S05E07)

Host

TV pořady

2009 Smrtící válečníci (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)
2008 1000 Ways to Die (TV pořad)
Root of All Evil (TV pořad)
2007 Katt Williams: American Hustle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky