foto

Dominic Colón

  • nar. Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Shot
2016 11:55
Madoff (TV film)
My Dead Boyfriend
2014 Pět nejlepších
Ta zvláštní láska
Čas beznaděje
2013 36 Saints
2011 Certainty
G.W.B.
Musical Chairs
Northeast
Pan Popper a jeho tučňáci
2009 Poslední cesta (TV film)
2007 Melodie mého srdce
Noc patří nám
2006 Bella
Ve stínu pravdy
2004 Loučím se, děvče (TV film)
On the Outs

TV seriály

2018 Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 5 (E05)
Part 4 (E04)
Part 3 (E03)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Demons (S19E14)
2016 Zelený servis (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
The Return of Eddie (S04E06)
2014 Power (TV seriál)
Who Are You? (S01E04)
This Is Real (S01E03)
Whoever He Is (S01E02)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
The Kingmaker (No. 42) (S01E20)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Moscow Mule (S01E08)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Dad (S03E08)
2011 East WillyB (TV seriál)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
The Friction (S02E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crushed (S08E07)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Brothers (S01E07)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Bonbónová země (S02E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Beef (S11E20)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to All That (S05E05)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dolls (S04E07)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace