foto

Dominic Colón

  • nar. Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Human Capital
Tu me manques
2017 Shot
2016 11:55
Madoff (TV film)
My Dead Boyfriend
2014 Pět nejlepších
Ta zvláštní láska
Čas beznaděje
2013 36 Saints
2011 Certainty
G.W.B.
Musical Chairs
Northeast
Pan Popper a jeho tučňáci
2009 Poslední cesta (TV film)
2007 Melodie mého srdce
Noc patří nám
2006 Bella
Ve stínu pravdy
2004 Loučím se, děvče (TV film)
On the Outs

TV seriály

2020 Bull (TV seriál)
Behind the Ivy (S04E12)
2019 Mr. Robot (TV seriál)
405 Method Not Allowed (S04E05)
2018 Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 5 (E05)
Part 4 (E04)
Part 3 (E03)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chasing Demons (S19E14)
2016 Zelený servis (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
The Return of Eddie (S04E06)
2014 Power (TV seriál)
Who Are You? (S01E04)
This Is Real (S01E03)
Whoever He Is (S01E02)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Králotvůrce (č. 42) (S01E20)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Moskevská pašeračka (S01E08)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Block Party (E07)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Dad (S03E08)
2011 East WillyB (TV seriál)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Třecí plochy (S02E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crushed (S08E07)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Brothers (S01E07)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Bonbónová země (S02E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Beef (S11E20)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to All That (S05E05)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dolls (S04E07)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky