foto

Harold Ayer

  • nar. 15.8.1916
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.3.2003 (86 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 In Quiet Night
1994 Pach smrti (TV film)
1991 Birch Street Gym
Boj o Jenny (TV film)
1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
1988 Killer Instinct (TV film)
Lesk smrti (TV film)
Noc démonů
1987 Vlkodlak se vrací (TV film)
1983 The Man Who Wasn't There
1981 Tarzan, opičí muž
1980 Condominium (TV film)
1972 The Gentle People and the Quiet Land
1968 Maryjane
Star!
Time to Sing, A
1960 High Time
1956 Checkpoint
1955 Hostage, The
Potasch and Perlmutter (TV film)
The Blue Peter
1954 Orders Are Orders
River Beat
1953 Desperate Moment
1952 Darovaný kůň
Saturday Island
1949 Třetí muž
1948 The Front Page (TV film)

TV seriály

1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Three Men and a Lady (S02E13)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Kdo je v nebezpečí? (S02E20)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1956 H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
1955 Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace