foto

Kristina Pesic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Southbound
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
2012 Navždy spolu
Officer and a Murderer, An (TV film)
Please Kill Mr. Know It All
2010 Repo Men
Scott Pilgrim proti zbytku světa
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Neuvěřitelný Hulk
Toronto Stories
2007 Nebezpečné lži (TV film)
2004 Aadan

TV seriály

2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
2014 Defiance (TV seriál)
Doll Parts (S02E11)
Bottom of the World (S02E10)
Painted from Memory (S02E09)
další epizody (10)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
V utajení (S02E12)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Těhotenství (S02E05)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Such a Perfect Day (S01E07)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 11 Cameras (TV seriál)
Monster Warriors (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace