foto

Leslie Caron

  • nar. 1.7.1931 (86 let)
    Boulogne-Billancourt, Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Leslie Caron
    c/o Artmedia
    10 avenue George-V
    75008 Paris
  • Peter Fraser & Dunlop
    Drury House
    34-43 Russell St.
    London WC2B 5HA
    Tel: +44 (0)20 7344 1000
    Fax: +44 (0)20 7836 9544

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rozvod po francouzsku
2001 Murder on the Orient Express (TV film)
2000 Čokoláda
Poslední sexbomby (TV film)
1999 Útes
1996 Prsten (TV film)
1995 Kéž bych to byl já
Les cent et une nuits de Simon Cinéma
Smích ze záhrobí
1994 Normandy: The Great Crusade (TV film)
1993 The Genius
1992 Posedlost
1990 Hora odvahy
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Guerriers et captives
The Man Who Lived at the Ritz (TV film)
1985 Génie du faux, Le (TV film)
Reel Horror
1984 Nebezpečná partie
1982 Imperativ
Unerreichbare, Die (TV film)
1981 Chanel Solitaire
Oiseau bleu, L' (TV film)
1980 Kontrakt (TV film)
My budoucí hvězdy
1979 Goldengirl
1978 Nicole
1977 Muž, který měl rád ženy
Valentino
1976 Sérail
1974 Fred Astaire Salutes the Fox Musicals (TV film) - a.z.
1973 Carola (TV film)
1972 Purple Night
1971 Chandler
1970 Madron
1967 Jeux d'adultes
1966 Hoří v Paříži?
1965 Promise Her Anything
Very Special Favor, A
1964 Father Goose
1962 Čtyři pravdy
Guns of Darkness
Pokoj ve tvaru L
1961 Fanny
1960 Napoleon
Subterraneans, The
1959 Man Who Understood Women, The
The Doctor's Dilemma
1958 Gigi
1956 Gaby
1955 Daddy Long Legs
The Glass Slipper
1953 Lili
Příběh tří lásek
1952 Glory Alley
1951 Američan v Paříži
Man with a Cloak, The

TV seriály

2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1978 Docteur Erika Werner (TV seriál)
1974 QB VII (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2016 Leslie Caron: The Reluctant Star (TV film)
2015 Warren Beatty - hollywoodská posedlost (TV film) - a.z.
2013 René Clément, témoin et poète (TV film) - a.z.
2009 Hollywoodští rivalové (TV seriál)
Hollywood tančí a zpívá: 1930
Hollywood tančí a zpívá: 1940
Hollywood tančí a zpívá: 1950
Hollywood tančí a zpívá: 1960
Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
2008 A Musical History
A Musical Treasure (TV film)
Hollywood tančí a zpívá: 1920
2007 Chris a Don, příběh lásky
2003 Il était une fois... (TV seriál)
100 Greatest Musicals, The (TV film)
2002 Gene Kelly: Anatomy of a Dancer (TV film)
1999 From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
Jean-Pierre Aumont, charme et fou-rires (TV film)
Renoir à Hollywood (TV film)
1996 Great War and the Shaping of the 20th Century, The (TV seriál)
Musicals Great Musicals: The Arthur Freed Unit at MGM (TV film)
1993 Jean Renoir: Part Two - Hollywood and Beyond (TV film)
1988 Cary Grant: A Celebration of a Leading Man (TV film)
1979 Making of 'Golden Girl', The (TV film)
1975 James Dean: The First American Teenager (TV film)
1952 Million Dollar Nickel, The

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1985 The American Film Institute Salute to Gene Kelly (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1967 Monsieur Cinéma (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)
1964 Hour with Robert Goulet, An (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace