Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dostávali slavní herci a herečky podobné role? Měli i podobné životní osudy? Milovali se, či nenáviděli?

Seznam dílů:
1. James Francis Cagney versus Humphrey Bogart
2. Fred Astaire versus Gene Kelly
3. Marilyn Monroe versus Jayne Mansfieldová
4. Bela Lugosi versus Boris Karloff
5. Joan Crawfordová versus Bette Davisová
6. Hvězdné války versus Star Trek
7. Rita Hayworthová versus Betty Grableová
8. Lassie versus Rin Tin Tin
9. Olivia de Havillandová versus Joan Fontaineová
10. Dean Martin versus Jerry Lewis
11. Kirk Douglas versus Burt Lancaster
12. Chaplin versus Frigo
13. Frank Sinatra versus Bing Crosby
14. Arnold Schwarzenegger versus Sylvester Stallone
15. Leslie Caronová versus Cyd Charisseová
16. Al Pacino versus Robert de Niro
17. Mel Gibson versus Bruce Willis
18.Clint Eastwood versus Burt Reynolds (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Některé dvojice mi zatím nepřišly tak výjimečně zajímavé, ale černobílá éra se blíží ke konci a v dalších dílech přijdou pravděpodobně mě příjemnější a známější rivalové filmového světa. Už se těším na Arnolda se Slyem:). ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý úhel pohledu na život a dílo slavných hollywoodských hvězd, pojaté jako soupeření proslulých ikon filmového světa, které média nebo život postavily proti sobě. Pro ty, kdo se zajímají nejen o filmy ale i o to, co stojí za nimi, je to nadmíru atraktivní pohledu do zákulisí, který nepostrádá spoustu zábavných prvků. Celkový dojem: 80 %. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Některé dvojice byli zajímavé, některé však zase méně. Lehce nadprůměrný dokumentární cyklus. | > Průměr všech zhlédnutých epizod: 60% (3*) | ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jednou večer, když jsem dokoukával Chaplinova "Diktátora" jsou shodou okolností zabrousil do vod české televize a objevil tento dokument, kde "proti sobě" zrovna stály dvě legendy němé grotesky Chaplin a Keaton. Jedná se o opravdu velice kvalitní dokument, který potěší filmové fanoušky spoustou užitečných informací jak z osobního, tak i z toho hereckého života velkých hollywoodských hvězd. Škoda, že mi utekly jiné díly. Takový duel Arnie vs. Sly by byl určitě za 5*. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá konfrontácia hereckých kariér rôznych dvojíc príbuzných žánrov Bogart - Cagney, Monroe - Mansfield, Astaire - Kelly... a mnohých ďaľších... ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Také hodnotím po shlédnutí pouze jednoho dílu (Monroe/Mansfield).. Líbilo se mi jak srovnávání herecké a umělecké dráhy jako celku, tak i osobních životů obou velkých hereček.. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Konfrontačný súboj hereckých kariér v sprievode prezentácií úspechov a neúspechov hviezd hollywoodu. Množstvo záberov, ktoré keby boli vytiahnuté z kvalitnejšieho archívneho materiálu a disponovali i hlbším priebehom života, dopadu slávy a častejším interview, nemal by som čo vytknúť. Každopádne dominujú James Cagney vs. Humphrey Bogart. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

5 hvězdiček za díl Schwarzenegger vs. Stallone. Vynikající dokument, který nám nejen detailně přiblížil filmografii obou herců, ale nabídl i spoustu informací o jejich životě, které jsme třeba ani nevěděli - např. že malý Stallone při hře na Supermana vyskočil z okna :) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Perfektní srovnání jak ze stránek osobního, tak i profesionálního života. Nejlepší je pochopitelně díl Sly vs. Arnold :-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Mal som možnost vidiet iba 14. diel - Arnold Schwarzenegger versus Sylvester Stallone...a teda spracovanie nič moc, ale za to, že sa jednalo o skvelú dvojicu a že bolo dostatok filmových ukážok to ušlo. Hodnotenie: 60% ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Povedený dokumentární seriál o povedených Hollywoodských hercích skvěle připomíná slavné i ty méně slavné úspěchy či neúspěchy filmových hrdinů. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Díl Bruce Willis vs Mel Gibson: Poutavou formou líčena kariéra obou akčních hvězd, nikterak ale není řečeno, zda skutečně v něčem soupeřili (na rozdíl od Slye a Arnieho). Prostě jen zajímavou formou nám autoři přiblížili tyto dva výtečné herce. ()

Reklama

Reklama