foto

Peter P. Nicolakakos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Případ Sloane - set dekoratér
2014 Mapy ke hvězdám - set dekoratér
2013 Pacific Rim - Útok na Zemi - set dekoratér
The Best Man Holiday - set dekoratér
2011 Dům snů - set dekoratér
2010 Patricia Cornwell: Posedlost (TV film) - set dekoratér
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film) - set dekoratér
2008 Boj o patent - set dekoratér
2006 Silent Hill - set dekoratér
2005 Dějiny násilí - set dekoratér
Policajtem proti své vůli - set dekoratér
2003 Liga výjimečných - set dekoratér
Test - set dekoratér
2002 Blade 2 - set dekoratér
2001 Šílenec - set dekoratér
2000 Dotek zla - set dekoratér
Dracula 2000 - set dekoratér
1997 Třetí dvojče (TV film) - set dekoratér
1996 Nepřípustný nátlak (TV film) - set dekoratér
1987 Únos kojence Johna Doea (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2020 Star Trek: Short Treks (TV seriál) - set dekoratér
Children of Mars (S02E06) - set dekoratér
2019 Star Trek: Short Treks (TV seriál) - set dekoratér
Ask Not (S02E03) - set dekoratér
The Trouble with Edward (S02E02) - set dekoratér
Q&A (S02E01) - set dekoratér
další epizody (4)
Star Trek: Discovery (TV seriál) - set dekoratér
Such Sweet Sorrow, Part 2 (S02E14) - set dekoratér
Such Sweet Sorrow (S02E13) - set dekoratér
Through the Valley of Shadows (S02E12) - set dekoratér
další epizody (14)
2018 Star Trek: Short Treks (TV seriál) - set dekoratér
The Brightest Star (S01E03) - set dekoratér
Calypso (S01E02) - set dekoratér
Runaway (S01E01) - set dekoratér
Star Trek: Discovery (TV seriál) - set dekoratér
Usmíření (S01E15) - set dekoratér
Válka přede mnou, válka za mnou (S01E14) - set dekoratér
Co bylo, je jen předehrou (S01E13) - set dekoratér
další epizody (6)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál) - set dekoratér
Do hloubi lesa vcházím (S01E09) - set dekoratér
Chceš-li mír, chystej se na válku (S01E08) - set dekoratér
Časová smyčka (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2016 11.22.63 (TV seriál) - set dekoratér
The Day in Question (E08) - set dekoratér
Soldier Boy (E07) - set dekoratér
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
The Expanse (TV seriál) - set dekoratér
Leviathan Wakes (S01E10) - set dekoratér
Critical Mass (S01E09) - set dekoratér
Salvage (S01E08) - set dekoratér
další epizody (6)
2015 The Expanse (TV seriál) - set dekoratér
CQB (S01E04) - set dekoratér
Remember the Cant (S01E03) - set dekoratér
The Big Empty (S01E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2014 Agresivní virus (TV seriál) - set dekoratér
Pán (S01E13) - set dekoratér
Poslední pomazání (S01E12) - set dekoratér
Třetí kolej (S01E11) - set dekoratér
další epizody (12)
2008 Hranice nemožného (TV seriál) - set dekoratér
Útržky minulosti (S01E01) - set dekoratér
1999 The City (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky