foto

J. Winston Carroll

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Případ číslo 39
2007 Reportér v ringu
2003 Můj pes Buddy V
2002 Keep the Faith, Baby (TV film)
2001 3000 mil na útěku
2000 Táta kovboj (TV film)
1999 Rocky Marciano (TV film)
Seasons of Love
Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Obhájci: Nenávist (TV film)
Příběh Dennise Rodmana (TV film)
Reluctant Angel
Rozbouřená řeka (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Promise the Moon (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Blood & Donuts
1994 Getting Gotti (TV film)
Henry & Verlin
Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
Jen spi, malá... (TV film)
Ordinary Magic
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
Spenser: Ceremony (TV film)
1992 Chyťte vraha (TV film)
Lolita (TV film)
1991 Little Piece of Heaven, A (TV film)
Return of Eliot Ness, The (TV film)
The Reckoning (TV film)
1990 Nádherní snílci
1989 Final Notice (TV film)
Odepřená spravedlnost
Poslední svědek
To bude omyl (TV film)
1988 Night Friend
Žhavý obraz (TV film)
1987 Prettykill
The Big Town
1986 Doživotí (TV film)
Last Season, The
Lidská práva (TV film)
The Truth About Alex (TV film)
Unnatural Causes (TV film)
1985 Bez respektu
Hearst a Daviesová (TV film)
In This Corner (TV film)
Láska a podvody (TV film)
Martinův den
1984 Matter of Sex, A (TV film)
Paní Soffelová
Policejní akademie
1983 Skullduggery
The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
1978 Three Card Monte

TV seriály

2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Check It Out (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace