foto

Linda Bassett

  • nar. 4.2.1950 (67 let)
    Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Effie Gray
2013 Broken Cove
People (divadelní záznam)
2010 West Is West
2008 Cass
Předčítač
2005 English Harem, The (TV film)
Paralelní lži
Říkejte mi Kubrick
Sexy botky
2004 Šmejdi
2003 Holky z kalendáře
This Little Life (TV film)
2002 Hodiny
Last Time, The
2001 Martins, The
2000 Don Quijote (TV film)
Losing It (TV film)
Lounge Act
1999 Krásní lidé
Východ je východ
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
Life and Crimes of William Palmer, The (TV film)
Spoonface Steinberg
1997 Oscar a Lucinda
1996 Indian Summer
Mary Reilly
1995 Loved Up (TV film)
Pronásledovaný
Vesnická aféra (TV film)
1991 Dej mu to
Dokud nejde o život... (TV film)
1990 News Hounds (TV film)
1988 Paris by Night
1987 Waiting for the Moon

TV seriály

2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
2012 The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2010 Grandma's House (TV seriál)
2008 Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)
2004 The Brief (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)
Out of Hours (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace