foto

Fenella Woolgar

  • nar. 4.8.1969 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Viktorie a Abdul
2016 Whisky Galore!
2012 Počasí jako malované
2010 Poznáš muže svých snů
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2007 Holky z naší školky
2006 Mr. Loveday's Little Outing (TV film)
Sólokapr
2005 Soumrak nad Jižní Afrikou
2004 Krása na scéně
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Eroica (TV film)
Rozverná mládež
2002 AKA

TV seriály

2019 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
2018 V čísle 9 (TV seriál)
And the Winner Is... (S04E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Quacks (TV seriál)
The Madmans Trial (E03)
The Duke's Tracheotomy (E01)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 1 (E01)
Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2008 Pán času (TV seriál)
Jednorožec a vosa (S04E07)
2007 Freezing (TV seriál)
Jekyll (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2001 Mr Charity (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1999 People Like Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace