foto

Heather Kafka

  • nar. 7.7.1972 (48 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 No Future
2019 Gopherit
2018 Foxy Trot
Maude
There You Are
2017 Bug
Don't Ever Change
Song to Song
Whiskey Fist
2016 Daylight's End
2015 Some Beasts
That Day
2014 About Mom and Dad...
Skunk
2013 Ain't Them Bodies Saints
Black Metal
Joe
Když andělé zpívají
Loves Her Gun
Pit Stop
The Bounceback
2012 Dítě-věc
Saturday Morning Mystery
2011 Slacker 2011
2010 Lovers of Hate
2006 Absurdistán
2005 Příběh Wendella Bakera
2003 Texaský masakr motorovou pilou
2002 Příběh z prérie 2 (TV film)
Three Days of Rain
2000 Jdi za svým srdcem
1999 Natural Selection
1996 The People Next Door (TV film)
The Secret She Carried (TV film)
1993 Vrah z Heartlandu (TV film)

TV seriály

2019 Queen Sugar (TV seriál)
Pleasure is Black (S04E01)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Best Little Horror House in Texas (S02E04)
Pozůstalí (TV seriál)
Protisměr (S02E03)
2014 Hysteria (TV seriál)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Mršiny (S02E02)
2010 Světla páteční noci (TV seriál)
Keep Looking (S05E04)
Expectations (S05E01)
2006 Dr. House (TV seriál)
Čáry v písku (S03E04)
Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Rádio mlčí (S02E09)
Sladká svoboda (S02E04)
další epizody (4)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Five People You Meet in Hell (E02)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Soukromé vášně (S04E16)
Pohotovost (TV seriál)
Carterův den (S11E03)
2001 Going to California (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Austin Stories (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky