foto

Jeffrey Johnson

  • nar. 28.1.1970 (49 let)
    Southborough, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The 6th Degree
2018 Captain Black
2017 Good Grief
2016 Gas Light
2014 Apparitional
2012 Shadow Witness
2010 Letters to God
2005 Coat of Snow, A
House of Grimm
2004 Cíl
Hlava nehlava (TV film)
2002 Žhář

TV seriály

2012 Vegas (TV seriál)
The Real Thing (E06)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Ztracené dítě (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odraz mrtvého (S08E21)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Šílená sběratelka (S05E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý z lodi otroků (S06E06)
2008 Unhitched (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E11)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Barbershop (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jiskra života (S05E18)
2003 Tremors (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Reelin' in the Years (S01E04)
2001 Tak málo času (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)

Dokumentární

2017 Expedition Volcano (TV seriál)
2013 Unikl jsem žralokovi (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Captain Black

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Captain Black

Producentská filmografie

Filmy

2018 Captain Black

Host

TV pořady

2015 Ostrov mimo zákon (TV pořad)
2014 Rebelové zamrzlého jezera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace