foto

Owen Roe

  • nar. 30.5.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pursuit
2009 Labutí píseň: Příběh Occiho Byrna
2008 Alarm
2007 Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Pride and Joy
2005 Snídaně na Plutu
2003 Intermission
2000 Když obloha padá
1998 Making the Cut (TV film)
1996 Michael Collins
1995 Frankie hvězdář
Loving (TV film)
1994 Undercurrent
1992 Treaty, The (TV film)
1990 Stephen

TV seriály

2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Vikingové (TV seriál)
Portáž (S04E08)
Zisk a ztráta (S04E07)
Co se mohlo stát (S04E06)
další epizody (8)
2015 Penny Dreadful (TV seriál)
Půlnočnice (S02E03)
Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Obrat (S03E09)
Před branami (S03E08)
další epizody (4)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Stíny Londýna (S01E01)
The Walshes (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The Tipping Point (E11)
2009 Rásaí na Gaillimhe (TV seriál)
Val Falvey TD (TV seriál)
2008 Whistleblower (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
Prosperity (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
1999 DDU (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)
2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace